Marknadsföring

Facebook och Instagram är kostnadseffektiva och precisa kanaler för att väcka intresse och driva sälj hos en stor och köpstark målgrupp.

Till skillnad från till exempel Adwords som är utmärkt för kunder som redan vet vad de letar efter, är dessa kanaler perfekta för att informera, inspirera och skapa behov.

Vi hjälper dig genom hela resan från att producera marknadsföringen till att löpande redovisa resultat.

Strategi

Vi börjar med att definiera tydliga, mätbara mål och utveckla en strategi för att driva ditt sälj på så kostnadseffektivt sätt som möjligt.

Kommunikation

Man kan prata mycket om metodik och teori men är din kommunikation inte minnesvärd bidrar du bara till ointressant brus.
Effektiv marknadsföring skapar emotionella band mellan varumärket och konsumenten vilket i slutändan levererar mest klirr i kassan.
Av den anledningen består större delen av vårt team av manusförfattare, fotografer, copywriters och filmskapare snarare än siffernissar.

Det är vår övertygelse att reklam som känns i hjärtat även är den mest lönsamma och därför lämnar inget byrån som är ointressant eller slätstruket.
Vårt mål är att placera ditt varumärke överst på mottagarens mentala topplista inom din produktkategori så att du är ett starkt alternativ när köpbeslutet närmar sig.

Mätning

Hur många köp ledde annonseringen till? Vilka i målgruppen är intresserade av en specifik produkt du erbjuder? Vilka la produkter i kundkorgen men fegade ut i sista sekund?
Den digitala värden erbjuder mängder av fiffiga sätt att tillgodogöra sig nyttig information och använda sig av denna för att öka lönsamheten i marknadsföringen.
Vi använder oss av de senaste metoderna för att ge dig bäst valuta för dina annonspengar.